Alla inlägg den 18 januari 2008

Av abir alsahlani - 18 januari 2008 08:46

Många hick-ups för vårt lilla projekt.

Den ena svårigheten efter den andra... man blir lite matt av det hela! Speciellt med tanke på att jag inte haft en enda ledig helg utan några förpliktelser sen hur länge som helst.

Skulle vilja bara försvinna för en stund, typ åka till en avlägsen by i Dalarna eller nån sommarstuga nånstans vid vattnet i Norrland. Du vet, bara så långt bort från allt man kallar vardag här hemma i Stockholm och i Bagdad. Försvinna från rutinen för att inte göra nåt. Bara finnas till... kanske börja med sen frukost efter en lång och god nattssömn... tända en brasa, sitta med morgonrocken på och läsa en bra bok och titta ut genom fönstret då och då... inte bry sig om lunchen utan bara ta en macka och sätta sig utanför för att dricka en varm kopp med te.... hoppa ner i badkaret och tända en massa ljus... inte titta på sina mejl och inte känna att man behöver göra det heller.


Saker och ting såg verkligen hopplösa igår för vårt projekt. Utegångsförbud, folk som ville senarelägga besöket, folk som ville hoppa av nu, folk som inte fått sina biljetter... men idag verkar det som det som om det fixar sig trots all!

Det mänskliga egot är bra lustigt, speciellt hos politiker! Säger inget mer om det nu! 

Ovido - Quiz & Flashcards