Alla inlägg den 11 januari 2008

Av abir alsahlani - 11 januari 2008 22:51

Oj oj oj!

Mitt kontor ser hemskt ut! Visste inte att jag hade lämnat det så där! jag borde verkligen skämmas! Verkligen! Det ser ut som om en bilbomb exploderat där! FY! Måste ta tag i det här med ordning och organisering! Jag har börjat upptäcka att jag inte alls är så duktig på organisering, trots att alla beskrivningar av stjärntecknet OXE säger att vi ska vara så bra på det... Jag måste vara nåt mysko undantag :-)

Jag ska börja kalla min inbox för in-tunna! Så många mejl! Så mycket skräp, om allt skräp handlade om vart man kunde köpa viagra billigt på nätet eller vart man kan spela poker. Är det verkligen allt vi är intresserade av? jag menar varför finns denna reklam om det inte finns nån efterfråga? Strange!

Upptäckte några nya artiklar med skitsnack om mig idag! Jag har ju så snabbt internet här i Sverige så då passar jag på att söka på mig. Det är tydligen nån kampanj mot mig just nu. Jag har blivit kallad diverse saker, anklagad för det ena med det andra. Men vad säger man? Yttrandefrihet och förtal är ganska nära varandra i många avseenden, men hellre har jag yttrandefrihet med allt vad det kan innebära än kontroll. Även om man blir lite ledsen över det som skrivs, speciellt när det inte är sant. Men hellre det än att inte få säga sin mening! Länge leve YTTRANDEFRIHETEN!

Alla mina medarbetare är så himla gulliga, även om de inte ser sig själva så, men de kom fram och kramade om mig och jag kände mig verkligen välkommen tillbaka. Jag kände verkligen den oro de hade känt under min resa till Bagdad. Samma känsla får jag av mina medarbetare i Irak! Vad då splittrad! Jag håller verkligen av dessa människor. Dag var inte kvar när jag kom tillbaka, han har fått annat jobb - honom kommer jag att sakna :-( Han var en mycket bra vän, en sån vän som man kunde fråga helt idiotiska frågor, som rör både jobb och killar. Andreas var kvar! Kul att han är kvar, trodde han skulle byta jobb efter julledigheten.

Kom knappt ihåg mitt lösenord när jag skulle logga in på min dator, fick tänka till lite. Känner mig inte hemma i mitt kontor än.... det känns kallt, mina blommor har dött :-(  Det tar väl lite tid innan man kommer tillbaka mentalt till både platsen och rutinerna. Hade ett möte rätt så tidigt i förmiddags, kändes så himla konstigt att sitta där, allt kändes annorlunda.

Lejonhjärta, hur kan man vara så upptagen av ett deadline?

Mamma, så himla roligt att se dig och lilla Majid och Isabell. Har lite ont i nacken av Isabell som hängde kring min hals hela dagen igår men det är så himla mysigt att få krama er igen, att dricka morgonkaffet som du kokar och äta frukost med er... önskar bara att pappa vore här med oss, med dig och barnen!

Ovido - Quiz & Flashcards