Alla inlägg den 25 februari 2008

Av abir alsahlani - 25 februari 2008 20:55

Har varit en bra dag generellt, hade längtat att få komma tillbaka till jobbet efter en hel veckas utbildning. känns skönt att få undan det som samlats på hög. stämningen var lätt och fridfull på samma gång. massor av grönt té och svart kaffe, träning till lunchen, en promenad i solen - en fulländad dag nästan!

datorn krånglade så in i bengens! i 45 min höll den på att logga in! 45 min! till slut kom det fram att hela nätverket hade agerat schizofrent och självklart råkade jag ut för det! jag höll på att klättra på väggerna, slå huvudet i skrivbordet, slita i mitt hår, you name it! jag kom inte åt mina mejl, de mejl jag inte hade kollat på över en vecka! scary! att jag var så beroende av mejl visste jag inte! men å andra sidan man jag inte få nåt gjort på jobbget om jag inte har tillgång till mina mejl. förbaskade nätverk!

 sen vart det segt hela dagen... för att öppna ett enda mejl tog det oändligt mycket tid.


träningen idag var jättekul, salsa inspirerad aerobics, svettigt, pulsen sköt upp i taket, bra musik, ja det var kul faktiskt! man blir så pigg av träna mitt på dagen, jättelätt att uträtta ännn mer under dagen blir hur lätt som helst.


teamet verkar ganska lugna faktiskt, en mysig stämning rådde på mötet idag. undrar om det har med nån tidigare känsla som de haft? eller är det bara jag som är mer avslappnad?


pappa är jätteledsen i irak.... han har ringt konstant idag till oss och bara pratat om allt möjligt. jag tror att han är väldigt ensam, har ingen att prata med, jag vet inte hur han klarar av det. han sa till mamma flera gånger att han är lite sur på mig för att jag inte ringer :-) känns skönt att känna sig saknad. jag ska ringa min favorit person i hela världen snart... när jag fyllt på mitt kontantkort.


läste ut min bok igår, p.s I love You, den var underbar! lätt, känslosam, nära, verklig på nåt sätt. skulle vilja se filmen faktiskt. den slutade inte alls som jag förväntat, hon kom inte över honom! behöver du en lätt bok men som ändå känns verklig, en kärlekshistoria som är varm och nära - läs boken. nu ska jag köpa en ny bok, jaghar bestämt mig att under den här våren ska jag bara läsa lätta böcker, romantiska sådana, slippa tänka, bara känna lätt beröring av boken är nog bra. så finns det tips, tipsa genom att kommentera, gärna :-)


ja, imorgon ska det käkas thailänskt på söder, yami yami, det ska bli så gott!


nu ska det käkas färsk mango och ananas, torkade fikon och lite nötter. så bra man har det egentligen! tack för det! vem nu som är ansvari för det!

Ovido - Quiz & Flashcards